Погода в Україні: спека та дощі з грозами

Читать на русском
17 червня в західних і північних областях буде дощовою і з грозами, температура повітря вдень підніметься до +32 градусів.

17 червня в західних і північних областях буде дощовою і з грозами, температура повітря вдень підніметься до +32 градусів.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Гідрометцентр при Державній службі з надзвичайних ситуацій.

За даними синоптиків, на сході країни переважно сонячно і без опадів, температура повітря вдень від +27 до +31, вночі від +15 до +19. У центральних регіонах можливі опади у Київській, Вінницькій та Житомирській областях, температура повітря вдень коливатиметься від +27 до +30, вночі від +16 до +19. На півдні без опадів, температура повітря вдень до +32, вночі до +22. У Криму без опадів, температура вдень від +29 до +31, вночі від +19 до +21.

На заході країни очікується дощ із грозами, температура повітря вдень підніметься до +29, вночі до +20. У північних областях без опадів лише в Сумській області, температура вдень від +27 до +30, вночі до +18 градусів.

У столиці 17 червня очікуються короткочасні дощі, місцями з грозами, температура повітря вдень коливатиметься від +28 до +30, вночі від +18 до +20. Вітер західний 3-8 м/сек.

Нагадаємо, в Україні через негоду було знеструмлено 107 населених пунктів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: