У штабі спростували інформацію про вхід ЗСУ в Донецьк

Читать на русском
В штабі операції Об'єднаних сил спростували інформацію про вхід підрозділів Збройних сил України на територію Донецька.
Ілюстративне фото.

В штабі операції Об'єднаних сил (ООС) спростували інформацію про вхід підрозділів Збройних сил України на територію Донецька.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляється на сторінці ООС у Facebook.

За даними штабу, інформація про вхід військовослужбовців ОМБр ім. Короля Данила та підрозділу Добровольчого українського корпусу (ДУК ПС) на територію Донецька є неправдивою.

«Повідомляємо, що ця інформація не відповідає дійсності», - повідомили у відомстві.

В штабі зазначили, що вкиди неправдивої інформації збоку російських окупаційних сил пов'язані з майбутнім засіданням Тристоронньої контактної групи у Мінську та закордонними візитами президента України.

«Ворожі пропагандистські ресурси йдуть на будь-які кроки для дестабілізації ситуації у інформаційному полі України», - наголосили в штабі ООС.

Нагадаємо, що протягом 16 червня російські найманці 30 разів обстріляли позиції підрозділів Об'єднаних сил на Донбасі. Внаслідок обстрілів двоє українських військових отримали поранення. Бойовики били з заборонених мінометів 82-го та 120-го калібрів.

Раніше українська сторона Спільного центру контролю й координації (СЦКК) повідомила, що у Донецькій області бойовики здійснили обстріл житлового будинку у місті Мар’їнка.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: