У «Слузі народу» назвали ймовірного голову Херсонської області

Читать на русском
Колишній заступник міністра оборони Юрій Гусєв, який раніше відмовився від участі у виборах до Верховної Ради за списком партії «Слуга народу», найімовірніше очолить Херсонську область.

Колишній заступник міністра оборони Юрій Гусєв, який раніше відмовився від участі у виборах до Верховної Ради за списком партії «Слуга народу», найімовірніше очолить Херсонську область.

Про це повідомив підприємець і волонтер, четвертий номер у виборчому списку «Слуги народу» Давид Арахамія, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Радіо Свобода».

«Він і піде на керівника області... Херсонській, наскільки я чув. Зараз йде оформлення», - розповів Арахамія.

Співрозмовник видання додав, що Гусєв залишається в команді президента Володимира Зеленського, незважаючи на те, що вирішив не балотуватися до парламенту. Він також заявив про інформаційну атаку щодо Гусєва після того, як він був внесений до виборчого списку «Слуги народу».

«На Юрія була дуже потужна, я сказав би, найпотужніша інформаційна атака. Ми знаємо, від кого вона йде. І він вирішив сам (не йти до Верховної Ради, - ред.). Це його особисте рішення», - розповів Арахамія.

Представник «Слуги народу» додав, що команда президента - «це не тільки Рада», а є багато інших посад, які можуть зайняти її представники.

«Це люди, які в команді. А потім хтось може піти міністром, наприклад, хтось може піти головою ОДА, хтось може піти представником», - розповів Арахамія.

Раніше президент Володимир Зеленський призначив тимчасово виконуючих обов'язки голів 12 обласних державних адміністрацій замість звільнених напередодні керівників.

Також відзначимо, Зеленський влаштував в Facebook «вибори» голови Львівської ОДА.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: