Уряд затвердив новий склад правління «Укрзалізниці»

Читать на русском
У газеті Урядовий кур’єр опубліковане рішення Кабінету Міністрів України про введення до складу правління  Івана Юрика, Марчіна Целеєвського, Франтішека Буреша та Сергія Кушніра.
Ілюстративне фото.

У п’ятницю, 14 червня, в газеті «Урядовий кур’єр» опубліковане рішення Кабінету Міністрів України про введення до складу правління АТ «Укрзалізниця» Івана Юрика, Марчіна Целеєвського, Франтішека Буреша та Сергія Кушніра. Водночас уряд вивів зі складу правління компанії Іренеуша Василевського та Марека Залєсного.

Про це пише «Слово і Діло».

«Укрзалізниця» запустила 26 літніх поїздів на південьВ Україні призначили 26 літніх поїздів у південному напрямку. Додаткові поїзди також введуть на вихідні, що припадають на День Конституції і Трійцю.

Кадровий відбір нових топ-менеджерів провело рекрутингове агентство Odgers Berndtson, а поетапну оцінку результатів – наглядова рада «Укрзалізниці».

Нагадаємо, на засіданні 12 червня Кабінет міністрів України затвердив стратегію акціонерного товариства «Укрзалізниця» на 2019 - 2023 років.

Крім того, у січні 2019 року Антимонопольний комітет України визнав «Укрзализницю» монополістом. За результатами дослідження було встановлено домінуюче становище УЗ з часткою 100% на ринках: надання в користування інфраструктури залізничного транспорту; надання послуг магістральних вантажних локомотивів; перевезення вантажів залізничним транспортом.

Тим часом «Укрзалізниця» попередила про можливі збої в роботі системи онлайн-продажу квитків.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: