Детектива НАБУ оштрафували за порушення правил дорожнього руху

Читать на русском
Столичний райсуд визнав працівника Національного бюро винним у порушенні правил дорожнього руху, внаслідок чого відбулося зіткнення за автівкою.
Солом'янський суд Києвафото: «Слово і Діло»

Суд визнав винним детектива Національного антикорупційного бюро Дмитра Очеретюка у порушенні правил дорожнього руху, наслідком чого стало зіткнення з іншим автомобілем, та оштрафував на 340 гривень.

Таке рішення 24 травня ухвалила суддя Солом'янського районного суд міста Києва Оксана Криворот за результатами розгляду протоколу про адміністративне правопорушення, повідомляє «Слово і Діло».

Згідно матеріалів адмінпротолу, рухаючись за кермом автомобіля Ford Fusion 2004 року випуску по вулиці Центральній у селищі Прилиманське Овідіопольського району в Одеській області детектив Очеретюк порушив ПДР. Зокрема, він не вибрав безпечної швидкості руху, не дотримався безпечної дистанції, внаслідок чого скоїв зіткнення з автомобілем марки Volkswagen, що призвело до механічних пошкоджень обох транспортних засобів з матеріальними збитками. Цим, за думку поліції, детектив порушив вимоги пунктів 12.1, 13.1 ПДР України, тобто вчинив правопорушення, передбачене статтею 124 КУпАП (порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів).

Сам Очеретюк свою вину визнав. Вивчивши всі матеріали та вислухавши думку детектива, суддя Криворот визнала Очеретюка винним у порушенні ПДР. Також його оштрафували на 340 грн і стягнули з нього 384 грн судового збору.

Нагадаємо, НАБУ розслідує можливу недбалість детектива у «газовій справі Дубневичів». Також суд зобов'язав ДБР розслідувати можливий хабар детективу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: