Гриценко оголосив про об'єднання «Громадянської позиції» з трьома політсилами

Читать на русском
Лідер партії Громадянська позиція Анатолій Гриценко заявив, що його політсила піде на вибори разом зі ще трьома партіями.

Лідер партії Громадянська позиція Анатолій Гриценко заявив, що його політсила піде на вибори разом зі ще трьома партіями.

Про це пише «Слово і Діло».

«Наша команда Громадянська позиція спільно з партіями Народний Контроль (Дмитро Добродомов), Рідна Країна (Микола Томенко) і Європейська партія України (Микола Катеринчук), посилена професіоналами у ключових сферах — разом ідемо на вибори», — сказано в повідомленні Гриценка на його сторінці у Facebook.

Гриценко також повідомив, що координаційна рада Громадянської позиції прийняла рішення призначити керівником Центрального виборчого штабу голову виконкому партії Народний Контроль Андрія Мисика.

Нагадаємо, 20 травня Анатолій Гриценко заявив, що його політсила підтримує розпуск Верховної Ради та оголошення дострокових виборів і візьме в них участь.

20 травня Володимир Зеленський офіційно вступив на посаду президента України.

Виступаючи зі зверненням до народу України в сесійній залі парламенту після церемонії інавгурації, Зеленський заявив, що розпускає Верховну Раду.

21 травня він підписав указ про розпуск Ради, згідно з яким дострокові вибори відбудуться 21 липня.

На 22 травня призначене позачергове засідання Ради, президент Зеленський хоче, щоб на цьому засіданні були внесені зміни до закону про вибори народних депутатів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: