У Кремлі заявили про відсутність запитів США про зустріч Путіна і Трампа

Читать на русском
Влада США не направляла Москві запит на організацію зустрічі президентів Росії і США Володимира Путіна і Дональда Трампа.

Влада США не направляла Москві запит на організацію зустрічі президентів Росії і США Володимира Путіна і Дональда Трампа.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє ТАСС з посиланням на помічника російського президента Юрія Ушакова в понеділок, 13 травня.

«Ні, ще не було (запиту)», - сказав помічник Путіна, коментуючи публікацію видання Коммерсант про те, що американська сторона вже нібито запросила переговори на найвищому рівні на саміті G-20 в японській Осаці, який запланований на 28-29 червня.

Видання зазначало, що раніше Вашингтон не допускав можливості проведення зустрічі президентів, поки Москва не відпустить затриманих у районі Керченської протоки українських моряків і не поверне Києву кораблі.

У свою чергу заступник міністра закордонних справ Росії Сергій Рябков допустив, що на зустрічі глав зовнішньополітичних відомств Росії та США Сергія Лаврова і Майка Помпео в Сочі 14 травня буде обговорюватися питання про зустріч російського й американського президентів в ході саміту G20.

Раніше повідомлялося, що Помпео скасував візит в Москву, але зустрінеться з Путіним і Лавровим у Сочі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: