Заручників у Франції захопив підліток – ЗМІ

Читать на русском
Молодий чоловік, що захопив заручників у Тулузі, назвав себе учасником збройного крила жовтих жилетів. Одну з жінок загарбник відпустив.

Поліція впізнала людину, яка захопила заручників у комуні Бланьяк під Тулузою.

Як повідомляє у вівторок газета La Depeche du Midi, нею виявився 17-річний підліток, пише «Слово і Діло».

Своєю чергою, телеканал BFMTV уточнив, що молодий чоловік назвав себе учасником «збройного крила» жовтих жилетів «у Тулузі». Незважаючи на те, що прибулі на місце переговорники вже ведуть з ним діалог, ніякої інформації про його мотиви і вимоги поки не надходило. Разом з тим, влада поки не пов'язує цю подію з тероризмом, дотримуючись версії невдалого пограбування. Також відомо, що одну з жінок загарбник відпустив.

Поліцейський спецназ RAID і BRI, за підсумками спостережень, констатував наявність чотирьох пов'язаних заручників у приміщенні магазину, біля яких знаходиться озброєний злочинець. За інформацією видання, всі заручники - жінки. Одна з них нібито навіть встигла зателефонувати в рятувальну службу, коли все тільки почалося, але її дзвінок не сприйняли всерйоз. Сам же молодий чоловік чотири рази дзвонив в екстрені служби, вимагаючи викликати до нього переговірника.

Раніше повідомлялося, що у Франції чоловік захопив заручників у магазині. Чоловік вимагає викликати парламентера і відсунути оточення. Він погрожує відкрити стрілянину по поліцейських і вбити одного із заручників.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: