Поліція затримала підозрюваних у вбивстві поліцейського чиновника

Читать на русском
Поліція ввечері в неділю затримала двох осіб зі зброєю. Їх підозрюють у причетності до вбивства заступника начальника Баришівського відділення поліції.

Поліція ввечері в неділю затримала двох осіб зі зброєю. Їх підозрюють у причетності до вбивства заступника начальника Баришівського відділення поліції.

Як пише «Слово і Діло», про це в понеділок, 6 травня, повідомляє Ліга.Net з посиланням на спікера ГУ Нацполіції в Київській області Миколу Жуковича.

За його словами, вчора, 5 травня, після вбивства поліція ввела спецоперацію Сирена для затримання підозрюваних.

«Увечері затримали двох осіб в машині зі зброєю. Мають вони відношення або не мають (до вбивства поліцейського, - ред.), це буде встановлено в результаті розслідування. Якщо буде достатньо підстав, ми їм буде оголошувати підозру. Якщо ні, то, принаймні, ми їх будемо перевіряти по інших злочинів, які відбувалися за допомогою вогнепальної зброї», - зазначив Жукович.

У поліції повідомили, що 5 травня 22:00 група реагування патрульної поліції під час відпрацювання спеціальної поліцейської операції зупинила автомобіль ВАЗ-2104 в Баришівці. Водієм виявився 36-річний житель Черкас, без відповідних документів для керування авто, в машині також перебував 33-річний пасажир. Обидва чоловіки раніше мали проблеми з законом.

Під час обшуку в салоні автомобіля співробітники поліції виявили два пістолети Макарова з глушниками, пістолет і патрони.

Як повідомлялося, в ніч на 5 травня невідомий застрелив заступника начальника Баришівського відділення поліції.

Раніше стало відомо, що під Києвом сталася стрілянина, в якій ймовірно постраждав поліцейський чиновник.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: