Зведення ООС: шість обстрілів, втрат немає

Читать на русском
На ворожі провокації підрозділи Об'єднаних сил дали адекватну відповідь, запевнили у штабі.

Підрозділи сепаратистів з початку доби шість разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі. Один раз застосовувалася зброя, заборонена Мінськими угодами.

Як пише «Слово і Діло», українські військові не зазнали втрат, повідомляє у вечірньому зведенні прес-центр штабу Операції об'єднаних сил у понеділок, 29 квітня.

Карта ООС: ситуація на сході України на 29 квітняСитуація на сході країни на 29 квітня 2019 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Так, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід ворог чотири рази відкривав вогонь: двічі із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - біля Широкиного; двічі із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - поблизу Пісків.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ противник двічі обстрілював позиції Об'єднаних сил: з 82-мм мінометів - у районі Золотого-4; з автоматичних станкових гранатометів - біля Травневого.

«На ворожі провокації підрозділи Об'єднаних сил дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються», - відзначили у штабі.

Нагадаємо, за добу 28 квітня на Донбасі зафіксували три обстріли з боку сепаратистів, зокрема з мінометів. Тоді ЗСУ не зазнали втрат.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: