У Карпатах відлига: рятувальники попередили про лавинну небезпеку

Читать на русском
У Карпатах через відлигу у вівторок зберігається значна сніголавинна небезпека. У вівторок, 23 квітня, в Україну прийде антициклон Leonore, який принесе теплу і сонячну погоду.

У Карпатах через відлигу у вівторок зберігається значна сніголавинна небезпека.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба ДСНС.

Квітневі тези: які обіцянки мають виконати політики та чиновники в квітніПерерахунок виплат військовим пенсіонерам, перевірки використання бюджетних коштів за призначенням та оновлений до невпізнання Парк партизанської слави в столиці. Ми відстежили обіцянки, які мають бути виконані цього місяця.

«За даними Укргідрометцентру, у зв'язку з відлигою 23 квітня у високогір'ї Івано-Франківської та східної частини Закарпатської областей зберігається значна сніголавинна небезпека (3 рiвень)», - йдеться у повідомленні.

Також нагадаємо, що у вівторок, 23 квітня, в Україну прийде антициклон Leonore, який принесе теплу і сонячну погоду.

Також потепління почнеться вже в середу, 24 квітня. Практично у всіх регіонах країни вдень буде від 19 до 21 градуса тепла, а після заходу сонця стовпчики термометрів покажуть 5-8 градусів з позначкою «плюс». В Одеській області і Криму температурна картина відрізнятиметься: тут синоптики очікують від 15 до 18 градусів тепла вдень і 5-7 вночі.

Лише на Закарпатті можливі короткочасні дощі з грозами.

У четвер, 25 квітня, температурна картина практично не зміниться: стабільні 19-21 градусів тепла вдень і 5-8 вночі спостерігатимуться по всій території країни, тільки в Криму і Одеській області очікується на 2-3 градуси холодніше.

А на Закарпатті синоптики прогнозують вже літні температури: дощі в цьому регіоні припиняться, а стовпчики термометрів вдень покажуть від 23 до 25 градусів з позначкою плюс, і близько 10 тепла в нічний час доби.

Нагадаємо, синоптики попередили про заморозки в низці областей України.

Раніше з'ясувалося, скільки вихідних буде в українців весною 2019 року.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: