У терактах на Шрі-Ланці загинули громадяни 13 країн

Читать на русском
14 іноземних громадян, зниклі безвісти, можуть залишатися в числі невпізнаних жертв терактів.

Кількість іноземних громадян, які загинули в серії вибухів, що прогриміли на Шрі-Ланці 21 квітня, становить 30 людей.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє МЗС на офіційному сайті.

Теракти на Шрі-Ланці: в МЗС дали рекомендації українцямПід час планування поїздок на Шрі-Ланку рекомендується відстежувати повідомлення компетентних органів країни.

За інформацією відомства, серед загиблих громадяни Бангладеш (1 людина), Китаю (2 людини), Індії (8 осіб), Франції (1 людина), Японії (1 людина), Нідерландів (1 людина), Португалії (1 людина), Саудівської Аравії (2 людини), Іспанії (1 людина), Туреччини (2 людини), Великобританії (6 осіб), а також дві людини, які мають американське і британське громадянство, і двоє людей, які мають громадянство Шрі-Ланки і Австралії.

Окрім цього, ще 14 іноземних громадян, зниклі безвісти, можуть залишатися в числі невпізнаних жертв. Ще 17 іноземців були поранені при терактах і проходять лікування в лікарнях Коломбо. Список загиблих і поранених ще може уточнюватися.

Нагадаємо, 21 квітня на Шрі-Ланці сталося вісім вибухів, у результаті яких загинули 290 людей. Ще один вибух стався 22 квітня - у фургоні біля церкви, де напередодні було вбито десятки людей, коли вибухотехніки намагалися знешкодити вибухівку в ньому.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: