Барна після телеефіру скоїв напад на представника Зеленського – відео (доповнено)

Читать на русском

Скандальний народний депутат Олег Барна знову відзначився. Після ефіру на телеканалі ZIK він почубився із представником Зе Команди Святославом Юрашем.

Як пише «Слово і Діло», про це Юраш повідомив у Facebook. За його словами інцидент трапився після ефіру «Гра з вогнем» на телеканалі ZIK, під час розмови з ведучою проекту Тетяною Даниленко.

«Після Гра з вогнем базікаємо з Тетяна Даниленко і тут вривається віщий Олег. Тільки мене він не виносив. Взявся рвати мою улюблену сорочку і вимагати щоб я не говорив про головнокомандувача та Іловайськ. З взаємними криками розійшлись. Дякую поліції», - написав Юраш.

Зокрема він зазначив, що «Петро Порошенко, як головнокомандувач мав вибір. Вибір між підкріпленням в Іловайськ і парадом. Він обрав парад. Стався котел і тисяча кращих була втрачена. Цей вибір і численні інші ми не пробачимо «головнокомандувачу».

Святаш подякував Барні, що «дав причину нагадати про цей жах та й що клоунів в українському парламенті треба шукати».

Олег Барна підтвердив, що приїхав на телеканал, коли почув в ефірі слова Юраша про події в Іловайську. Депутат вдягнув військову форму. Барна стверджує, що під час розмови його опонент «шарпнувся і вишиванку свою порвав».

Скандальні кадри: Нардеп Барна розірвав сорочку спікеру команди ЗеленськогоТелеканал ZIK

Раніше Олег Барна побився в прямому ефірі з колегою нардепом Юрієм Левченком зі «Свободи».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: