ЦВК прийняла паперові протоколи ще від чотирьох округів

Читать на русском
Центральна виборча комісія у вівторок, 2 квітня, продовжила безперервне засідання з прийняття паперових протоколів з результатами голосування на виборах 2019.

Центральна виборча комісія у вівторок, 2 квітня, продовжила безперервне засідання з прийняття паперових протоколів з результатами голосування на виборах 2019.

Як пише «Слово і Діло», про це оголосила голова ЦВК Тетяна Сліпачук, передає кореспондент РБК-Україна.

Оновлені дані ЦВК: явка виборців та лідери першого туру виборів у регіонах УкраїниЗа Зеленського найбільше голосів віддали мешканці дніпропетровської області, Порошенка підтримали на заході України, а на сході голосували за Бойка.

Зокрема, на засіданні заслухані результати голосування на окремих територіальних виборчих округах Луганської, Донецької, Харківської та Полтавської областей, де вже завершився підрахунок голосів.

«До нас прибули члени комісій ТВО №105. Це Луганська область, місто Щастя. ТВО №45 Донецької області. Також ОВК ТВО №180 - це Золочів Харківська область та округ №149. Це Полтавська область», - повідомила Сліпачук.

Нагадаємо, результати виборів 2019 станом на 6 ранку виводять у другий тур Володимира Зеленського та Петра Порошенка. Опрацьовано вже 97,71% протоколів. Зеленський набирає 30,26% голосів. Далі йдуть Петро Порошенко з результатом 15,92% голосів і Юлія Тимошенко - 13,39%.

В ОБСЄ повідомили, що перший тур виборів 2019 був конкурентним, і громадяни мали можливість вільного волевиявлення.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: