Дані 65,75% відсотків протоколів: Зеленський збільшує відрив від Порошенка

Читать на русском
Результати виборів 2019 станом на 10:57 показують зростаючий відрив Володимира Зеленського від чинного президента Петра Порошенка.

Результати виборів 2019 станом на 10:57 показують зростаючий відрив Володимира Зеленського від чинного президента Петра Порошенка.

Відповідні дані оприлюднені на табло Центрвиборчкому через інформаційно-аналітичну систему «Вибори», передає «Слово і Діло».

Прогнози та реальність – вибори президента України 2019 року31 березня в Україні пройшли чергові президентські вибори. Явка за даними ЦВК станом на 20:00 склала 63,5 відсотка.

За даними підрахунку 65,75% протоколів, Зеленський набирає 30,40% голосів. Далі йдуть Петро Порошенко (16,28%) і Юлія Тимошенко (13,10%). Юрій Бойко набирає 11,59% голосів, Анатолій Гриценко - 7,05%.

Відзначимо, за результатами підрахунків, на даний момент Зеленський лідирує практично у всіх регіонах України, крім Івано-Франківської, Львівської, Тернопільської, Луганської та Донецької областей.

У той же час за результатами підрахунків, на даний момент Порошенко лідирує в трьох областях: Івано-Франківській, Львівській та Тернопільській. Крім того, за нього проголосувала більшість виборців на закордонному окрузі.

Після закриття дільниць напередодні всі екзит-поли показали безумовне лідерство Володимира Зеленського. За даними опитувань в день виборів, кандидат упевнено закріпився на першому місці з результатом в районі 30% голосів.

Нагадаємо, в ЦВК заявили про початок підготовки до другого туру виборів президента.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: