Стала відома причина аварії поїзда на Видубичах

Читать на русском
Схід вантажних вагонів у районі станції Київ-Деміївська стався через незадовільне утримання під’їзних колій, що не належать Укрзалізниці.

Публічне акціонерне товариство «Укрзалізниця» назвало причину аварії поїзда на Видубичах.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба УЗ.

Так, схід вантажних вагонів у районі станції Київ-Деміївська стався через незадовільне утримання під’їзних колій, що не належать «Укрзалізниці».

«Вчора, 28 березня 2019 року, о 22:42 в районі станції Київ-Деміївська на під’їзних коліях, що не належать «Укрзалізниці», стався схід семи вантажних вагонів. Зазначена інфраструктура перебуває на балансі ПрАТ «Київ-Дніпровське МППЗТ», яке не входить до складу «Укрзалізниці», - підкреслюється у повідомленні.

Так, за попередніми даними, причиною сходу став незадовільний стан колій внаслідок неналежного їх утримання з боку власника - ПрАТ "Київ-Дніпровське МППЗТ». Фахівці ліквідовують наслідки сходу.

«Затримок поїздів через інцидент не зафіксовано. Створена комісія для розслідування причин випадку», - додали в УЗ.

Нагадаємо, на Видубичах перекинулися кілька вантажних вагонів, також відомо про пошкодження залізничного полотна. В результаті інциденту потерпілих немає, вагони були завантажені щебенем і належать одній з промислово-будівельних груп.

Частина вагонів була завантажена щебенем, інформації про потерпілих немає. Судячи з усього, перекинулися вагони однієї з промислово-будівельних груп.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: