Будівлю НАБУ закидали яйцями, організатора акції встановили – фото

Читать на русском

Правоохоронці, котрі прибули на місце події, встановили організатора акції, про проведення якої своєчасно не були поінформовані органи місцевого самоврядування.

Група людей вчинила напад на будівлю Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) в Києві, організатор акції встановлений, на нього будуть складені адміністративні матеріали за порушення порядку організації і проведення зборів.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва у вівторок, 12 березня, пише «Слово і Діло».

«Під будівлю Національного антикорупційного бюро України на вулиці Василя Сурікова в Солом'янському районі прийшла група осіб: учасники акції облили вхід кров'ю тварини, кидали яйця і залишили наклейки на фасаді», - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці, котрі прибули на місце події, встановили організатора акції, про проведення якої своєчасно не були поінформовані органи місцевого самоврядування. Тому на нього будуть складені адміністративні матеріали за ст.185-1 (порушення порядку організації і проведення зборів, мітингів, вуличних походів і демонстрацій) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Раніше в Києві обстріляли Голосіївський райсуд.

Також нагадаємо, в Раді анонсували звіт НАБУ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: