Чотири центральні станції метро в Києві відновили роботу

Читать на русском
Київський метрополітен відкрив станцію Площа Льва Толстого, Палац спорту, Золоті ворота і Театральна вибухонебезпечні предмети не виявлені не були.

Комунальне підприємство «Київський метрополітен» закрило станції метро «Площа Льва Толстого» і «Палац спорту» через повідомлення про мінування.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться у повідомленні Київського метрополітену.

«Станції «Площа Льва Толстого», «Палац Спорту» + пересадка закриті. Анонімне повідомлення про замінування. Правоохоронці проводять перевірку», - написано в ньому.

Також закривали станції «Золоті ворота» та «Театральна». Про це йдеться в повідомленні КП в соціальній мережі Facebook.

«Станції «Золоті ворота та «Театральна» + пересадка закриті. Також перевіряються станції «Площа Льва Толстого»,«Палац Спорту» + пересадка. Анонімне повідомлення про замінування. На місці працюють правоохоронці», - написано у ньому.

Пізніше Київський метрополітен відкрив станції «Площа Льва Толстого»,«Палац спорту», «Золоті ворота» та «Театральна», вибухонебезпечні предмети не виявлені не були.

«Станції перевірено. Вибухонебезпечних предметів не виявлено. Метро працює в звичайному режимі», - сказано повідомленні метрополітену.

Як повідомлялося, у понеділок Київський метрополітен закривав станцію «Майдан Незалежності» і перехід на «Хрещатик», вибухонебезпечні предмети не виявлені.

Тим часом поліція перевіряє можливі хуліганські дії при пошкодженні портретів Шевченка в київському метро.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: