ЦВК зареєструвала ще трьох кандидатів у президенти

Читать на русском
Центральна виборча комісія зареєструвала кандидатами на президентські вибори самовисуванців Юрія Кармазіна, Юлію Литвиненко та Олександра Ващенка.

Центральна виборча комісія зареєструвала кандидатами на президентські вибори самовисуванців Юрія Кармазіна, Юлію Литвиненко та Олександра Ващенка.

Як пише «Слово і Діло», відповідні рішення були ухвалені одноголосно, передає кореспондент «РБК-Україна».

Вибори-2019: заяви до ЦВК подала 91 особаЦентрвиборчком назвав загальну кількість осіб, які подали документи на реєстрацію їх кандидатами в президенти.

Всі три кандидати були присутні на засіданні ЦВК, тому відразу отримали відповідні посвідчення.

Зазначимо, юрист і колишній суддя Кармазін був нардепом чотирьох скликань, у травні 2018 року оголосив себе гетьманом козацтва всієї Україні. У березні 2006 року також був кандидатом на посаду міського голови Києва – посів 4-те місце з 5,45% голосів. До цього підтримував «Нашу Україну» та «Солідарність». Балотувався на посаду президента в 1999 році, але посів 10-те місце.

Юлія Литвиненко працює телеведучою на телеканалі «Прямий», який асоціюють із чинним президентом Петром Порошенком. Також працювала на телеканалах NewsOne та «Інтер», була генеральним продюсером «Радио Вести».

Олександр Ващенко очолює громадську організацію «Влада народу». Також очолює «Міжнародний центр економіки та права», є власником ТНК «Українська нафтогазова група», телерадіокомпанії ABI TIBI й співвласником будівельно-інвестиційної компанії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ЦВК зареєструвала кандидатом чинного президента Петра Порошенка.

Відзначимо, Верховна Рада заборонила росіянам бути спостерігачами на виборах в Україні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: