У «ЛНР» два міста залишилися без води

Читать на русском
Сталися аварії на магістральних водоводах в Ровеньках і Золотому-5. Ремонтні роботи ще не починалися.

У Луганській області міста Ровеньки і Золоте-5, які контролюються бойовиками «ЛНР», залишилися без водопостачання в результаті аварій на водопроводах.

Про це повідомило так зване «МНС» у неділю, 27 січня, передає Слово і Діло

«У зв'язку з поривом на магістральному водоводі Молодогвардійська насосна станція - місто Ровеньки припинена подачу води споживачам міста Ровеньки до усунення аварії», - йдеться в повідомленні.

Також стався порив водоводу Первомайськ-Золоте-5, після чого була повністю припинена подача води міста Золоте-5, що знаходиться у лінії зіткнення.

Ремонтні роботи заплановані на 28 січня.

Також в результаті різних аварій скорочена подача води споживачам в населених пунктах Красний Луч та Антрацит - на 40%, Петровське - на 50%, Перевальськ - на 20%.

Точна кількість людей, що залишилися без водопостачання, не повідомляється.

Крім того, в «ЛНР» близько 860 абонентів залишилися без електропостачання в результаті аварій через сильний вітер. Немає світла в селищі Ленінське, і селах Христове і Обозне.

Як повідомлялось, жителі Торецька залишились без води.

Додамо, минулої доби російські окупаційні війська десять разів порушили режим припинення вогню. При цьому зафіксовано два випадки застосування забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: