McDonald's відправив до Ради замовлення з нецензурним словом

Читать на русском
Працівники апарату Верховної Ради отримали замовлення від мережі ресторанів швидкого харчування McDonald's, на упаковках якого було написано слово з трьох букв, що нагадує нецензурне.

Працівники апарату Верховної Ради отримали замовлення від мережі ресторанів швидкого харчування McDonald's, на упаковках якого було написане слово з трьох букв, що нагадує нецензурне.

Про це в Facebook повідомила працівниця апарату Меланія Подоляк, пише «Слово і Діло».

«У Верховній Раді України працюють не тільки нардепи, а й прості юні стафери, які люблять іноді в важкий робочий день «схибити» нездоровою їжею. Так ось, дорогі Glovo або McDonald's - якщо це критичне послання було направлено на якихось конкретних співробітників ВРУ, то ви говоріть. Хоча б в бургери не плювали?», – написала вона.

Подоляк поспілкувалася з працівником PR-відділу ресторану.

Як з'ясувалося, це були латинські букви XYU, і означали вони код замовлення, а працівник McDonald's написав їх машинально.   «Всі один перед одним вибачилися, нам пообіцяли компенсувати.) Як сказала мені співробітниця «у нас одна половина відділу посивіла від стресу, а яка не посивіла, просто ще не чула про цей випадок)», - розповіла Подоляк.

Нагадаємо, ресторан швидкого харчування KFC, розташований в Будинку профспілок в центрі Києва, припинив свою роботу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: