Поїзд Будапешт-Мукачево відправився у перший рейс

Читать на русском
Перший рейс поїзд стартував о 7:23 за центральноєвропейським часом, а це 8:23 за київським з вокзалу Нюготі в бік Закарпаття.

В неділю, 9 грудня, у свій перший рейс відправився потяг Латориця сполученням Будапешт-Мукачево.

Про це повідомляє mukachevo.net, передає Слово і Діло.

Як наголошується, перший рейс поїзд стартував о 7:23 за центральноєвропейським часом, а це 8:23 за київським з вокзалу Нюготі в бік Закарпаття. Ціна квитка в касі угорського вокзалу в Будапешті – 20,9 євро.

«Латориця» – саме таку назву має одна з найбільших річок Закарпаття, яка протікає через Мукачево.

«Примітно, що на навігації назва «Мукачево» транслітерується як Mukacheve, тобто на український манер, хоча часто в Угорщині на дорожніх знаках використовується саме угорська назва міста Munkács. Ця назва дублюється лише на табло вокзалу», - пише видання.

Омелян анонсував запуск поїзда Китай-Україна-ЄСНезабаром буде запущено контейнерний поїзд між Китаєм і Євросоюзом, який проходитиме через українську територію.

Для прийому поїздів з Угорщини в Мукачево вже обладнали спеціальну платформу, а також відремонтували частину вулиці Вокзальної, яка веде до неї.

Як повідомлялось, навантаження на онлайн-систему Укрзалізниці з продажу квитків booking.uz.gov.ua збільшилося у 6 разів.

Зазначимо, що Укрзалізниця почала продаж квитків на поїзди з відправленням після 20 грудня. На даний момент відкрито продаж квитків на 70% цілорічних поїздів. На решту поїздів продаж буде відкрито найближчим часом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: