Порошенко розповів про кількість російських танків на кордоні з Україною

Читать на русском
Росія у кілька разів збільшила присутність військової техніки вздовж українсько-російського кордону. Кількість російських танків біля українських кордонів зросла утричі.

Росія у кілька разів збільшила присутність військової техніки вздовж українсько-російського кордону.

Про це повідомив президент України Петро Порошенко в інтервю українським телеканалам, передає «Слово і Діло».

За словами президента, дані про перекидання військової техніки Росії до українських кордонів йому передала розвідка із детальним описом.

«Розвідка надала декілька доказів, я хочу вперше продемонструвати. Це є російська військова база, яка розташована в 18 кілометрах від нашого кордону. Кількість танків, які розташовані вздовж нашого кордону, зросла втричі. Кількість підрозділів, які були передислоковані вздовж нашого кордону, крдинально зросла. Позиції щодо можливих навчань ніяк цього збільшення не виправдовує», - заявив Порошенко.

Нагадаємо, у понеділок, 26 листопада, Порошенко вже заявляв, що українська військова розвідка передала дані про виставлені сили противника, котрі розташовані «буквально в декількох десятках кілометрів» від кордону України.

Раніше в Міноборони констатували зростання рівня воєнної загрози з боку Росії. Зокрема, у відомстві зазначили, що не припиняються поставки озброєння і бойової техніки на окупований Донбас.

Також Порошенко розповів, чому військовий стан в Україні запровадили лише на п'ятому році російської агресії.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: