Чотири нардепи з «Опоблоку» відкликають свої голоси за бюджет

Читать на русском
Ці депутати були єдиними з Опозиційного блоку, хто проголосував за ухвалення держбюджету в цілому.

Народні депутати від фракції «Опозиційного блоку» Володимир Гусак, Тетяна Бахтєєва, Дмитро Добкін та Юрій Мороко попросили не враховувати їхнє голосування за ухвалення в цілому закону Про державний бюджет України на 2019 рік.

Як пише «Слово і Діло», відповідні заяви під час ранкового засідання парламенту зачитав спікер парламенту Андрій Парубій, повідомляють «Українськi новини» в п'ятницю, 23 листопада.

Держбюджет-2019: хто і як голосував за головний кошторис країниВерховна Рада ухвалила державний бюджет на 2019 рік. У другому читанні за закон проголосували 240 народних депутатів.

При цьому в заявах не уточнювалися причини відкликання голосів.

Зазначається, що зазначені депутати були єдиними з «Опозиційного блоку», хто проголосував за ухвалення держбюджету в цілому. При цьому за ухвалення держбюджету в другому читанні ніхто з цих чотирьох депутатів не голосував.

Нагадаємо, вранці 23 листопада за бюджет України проголосували 240 депутатів за мінімально необхідних 226, тому відкликання чотирьох голосів не вплине на рішення.

Напередодні стало відомо, що фракцію «Опоблоку» у Верховній Раді залишили три народних депутати – Євген Бакулін, Сергій Дунаєв та Юлій Іоффе.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: