Клімкін розповів, що обговорював на зустрічі з канцлером Австрії

Читать на русском
Міністр закордонних справ України Павло Клімкін також зустрівся з віденським архиєпископом кардиналом Крістофом Шьонборном.

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін з канцлером Австрії Себастьяном Курцом обговорили питання політики Євросоюзу щодо РФ внаслідок російської агресії проти України.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на прес-службу МЗС України.

Курц розповів про фінансову допомогу ДонбасуЗначна частина грошей піде на допомогу Червоному Хресту і фінансування проекту з розмінування Донбасу.

Також Клімкін зустрівся з віденським архиєпископом кардиналом Крістофом Шьонборном та обговорили питання створення єдиної помісної православної церкви в Україні.

«Сторони обговорили також питання вшанування пам’яті Кардинала Інніцера, за ініціативи якого у 1933 р. у Відні був створений «Міжконфесійний і міжнародний комітет допомоги територіям Радянського Союзу, що постраждали від голоду», - йдеться у повідомленні.

Глава МЗС взяв участь в міжнародній конференції високого рівня з питань протидії антисемітизму і антисіонізму, де виступив під час панельної дискусії, та у спільній вечері з представниками світових єврейських організацій.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Павло Клімкін 20 і 21 листопада перебуватиме з робочим візитом в Австрії.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: