У Кривому Розі закривають школи та дитсадки

Читать на русском
У школах і дитячих садах Кривого Рогу, які повинна опалювати Криворізька теплоцентраль, оголошено вимушені канікули.

У школах і дитячих садах Кривого Рогу, які повинна опалювати Криворізька теплоцентраль, оголошено вимушені канікули.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомили у прес-службі виконкому міськради, інформує Первый Городской.

Мер Вінниці не встиг замінити 6 кілометрів тепломереж до початку опалювального сезонуМіський голова Вінниці Сергій Моргунов не впорався з обіцянкою замінити 6 кілометрів мереж централізованого опалення до початку опалювального сезону.

Зазначається, що станом на 11 листопада без тепла у Кривому Розі залишаються 78 шкіл, 75 садків, 22 лікарні, 30 об'єктів соцкультпобуту, 2011 будинків, військова частина 3011.

За розпорядженням міського управління освіти і науки з понеділка в частині шкіл Кривого Рогу, які залишаються без тепла, оголошено позачергові канікули.

«Ми просто змушені піти на цей крок. Здоров'я дітей найдорожче. Максимальна температура в садках досягає +14 градусів. Одягали дітей у більш теплий одяг, у школах робили скорочені уроки, але це некомфортно і неправильно», - сказала начальниця управління освіти і науки Тетяна Кріпак.

Раніше в Кам'янському ввели додаткові канікули для учнів шкіл правобережної частини міста у зв'язку з відсутністю теплопостачання.

Також повідомлялося, що в містах Новояворівськ та Новий Розділ Львівської області досі не розпочався опалювальний сезон.

Раніше з'ясувалось, на скільки зростуть тарифи на опалення.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: