Стрілянина в Каліфорнії: понад 10 загиблих

Читать на русском
Щонайменше 13 людей загинули, близько 12 постраждали внаслідок стрілянини в барі американського міста Таузанд-Окс на півдні Каліфорнії.

Щонайменше 13 людей загинули, близько 12 постраждали внаслідок стрілянини в барі американського міста Таузанд-Окс на півдні Каліфорнії.

Про це повідомив шериф місцевої поліції Джефф Дін.

За даними Sky News, інцидент стався в ніч на четвер, 8 листопада, пише «Слово і Діло». Серед жертв значиться представник правоохоронних органів. При огляді місця події було виявлене тіло стрільця. В цей час поліція встановлює його особу та мотиви.

На момент початку стрілянини в барі перебували близько 200 відвідувачів. У поліції не виключили, що кількість постраждалих може зрости.

Очевидці розповіли, що в барі пролунали постріли, почалася паніка. Люди розбивали стільцями вікна, щоб вибратися із закладу.

У момент атаки в барі проходив студентський вечір музики кантрі.

Раніше президент США Дональд Трамп заявив, що влада має посилити закон про смертну кару після інциденту зі стріляниною в Піттсбурзі.

Нагадаємо, 27 жовтня чоловік відкрив стрілянину в синагозі в американському Піттсбурзі. В результаті збройного нападу загинули вісім людей. Злочинець здався поліції після того, як був поранений. Стрільцем виявився 48-річний Роб Бауер.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: