У США затримали підозрюваного в розсилці вибухових пристроїв

Читать на русском
У США федеральні власті заарештували підозрюваного в розсилці вибухових пристроїв політикам, журналістам і діячам культури.

У США федеральні власті заарештували підозрюваного в розсилці вибухових пристроїв політикам, журналістам і діячам культури.

Про це повідомляє Reuters, передає «Слово і Діло».

З посиланням на дані кабельного каналу MSNBC повідомляють, що підозрюваному близько 50 років, проте Reuters не знайшло підтвердження цієї інформації. Видання передає слова очевидця: під час затримання було чутно гучний вибух. Затриманий у зв'язку із розсилкою вибухових пристроїв має кримінальне минуле, повідомляє CNN із посиланням на джерело в правоохоронних органах.

Нагадаємо, нещодавно в США перехопили ряд вибухових пристроїв в будинках, в офісах високопоставлених політиків і громадських діячів. Одну вибухівку виявили в редакції CNN - посилка призначалася колишньому директору ЦРУ Джону Бреннану.

У тому числі повідомлялося про вибухівку, відправлену в офіс екс-президента США Барака Обами у Вашингтоні, а також в дім Хілларі і Білла Клінтонів; американському мільярдерові, засновнику фонду «Відкрите суспільство» Джорджу Соросу підкинули вибухівку в поштову скриньку.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: