Україна і Молдова домовилися про постачання зброї

Читать на русском
Меморандум передбачає надання сторонами послуг з капітального ремонту та модернізації бронетанкової та авіаційної техніки.

Українське держпідприємство Промоборонекспорт і Міністерство оборони Молдови підписали меморандум про взаємодію.

Як пише «Слово і Діло», це сталося в рамках міжнародної оборонної виставки Зброя та безпека - 2018 у четвер, 11 жовтня, повідомляє прес-служба держконцерну Укроборонпром.

Нова українська зброя та військова техніка - фотоТурчинов проінспектував випробування нової української зброї та військової техніки: безпілотники, вертольоти і боєприпаси.

Зазначено, що документ передбачає надання сторонами послуг з капітального ремонту та модернізації бронетанкової та авіаційної техніки. Також сторони домовилися про можливість поставок української військової техніки Збройних сил Молдови.

Крім того, в рамках міжнародної виставки 9 жовтня підписаний меморандум між ГК Укроборонпром і компанією Excalibur (Чехія). Документ передбачає готовність обох сторін спільно здійснювати науково-технічну і дослідно-конструкторську діяльність, спрямовану на створення нових зразків військової техніки і озброєнь.

Раніше компанія Спецтехноекспорт підписала меморандум про співпрацю з турецькою компанією Aselsan. Сторони домовилися про виробництво турецьких систем радіозв'язку в Україні.

Нагадаємо, в Києві 9 жовтня відкрилася для відвідувачів спеціалізована виставка Зброя та безпека - 2018.

Також у Таїланді зацікавилися новими українськими БТР.

Раніше Збройні сили України отримали партію модернізованих танків Т-80 і Т-64БВ, БТР-4 нового покоління, а також військову вантажну техніку.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: