У Миколаєві маршрутка врізалася у фуру: десять постраждалих

Читать на русском
У Миколаєві маршрутка Mercedes-Benz врізалася у вантажівку Scania. Постраждали десять осіб – п'ятеро дорослих і п'ятеро дітей.

У Миколаєві маршрутка Mercedes-Benz врізалася у вантажівку Scania. Постраждали десять осіб – п'ятеро дорослих і п'ятеро дітей.

Як пише «Слово і Діло», аварія сталася на вулиці Троїцькій уранці в четвер, 4 жовтня, повідомляє місцеве видання «Новости-N».

«Маршрутка, наповнена пасажирами, їхала вулицею Троїцькою з боку вулиці Електронної. Біля супермаркету «Копійка» мікроавтобус врізався в напівпричіп припаркованого на узбіччі тягача Scania», – йдеться в повідомленні.

Усіх постраждалих ушпиталили: діти доправлені до Миколаївської обласної дитячої лікарні, троє дорослих – до лікарні швидкої медичної допомоги Миколаєва, ще двом пасажирам медична допомога була надана на місці.

За словами водія маршрутки, причиною аварії стало те, що його засліпило сонце, й він не побачив тягача, який стояв на узбіччі.

Раніше в Івано-Франківській області в місті Долина зіткнулись автомобіль і рейсовий мікроавтобус. Загинула одна людина, ще вісім постраждали.

Також нагадаємо, що у Львівській області авто злетіло в кювет, постраждали діти.

Відзначимо, в Києві на Харківській площі сталася смертельна ДТП.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: