У школі в Броварах під час уроків обвалилося бетонне перекриття

Читать на русском
У місті Бровари Київської області в Броварській загальноосвітній школі №7 під час занять стався обвал трьох бетонних плит.

У місті Бровари Київської області в Броварській загальноосвітній школі №7 під час занять стався обвал трьох бетонних плит.

Про це йдеться в повідомленні Нацполіції Київської області, передає «Слово і Дело».

«Пригода сталася в понеділок, 24 вересня, близько 17:00 в Броварській загальноосвітній школі №7 на технічному поверсі стався обвал трьох бетонних плит. На той час в приміщенні школи перебували учні. На щастя, постраждалих немає», - повідомили в поліції.

У даний час проводяться слідчі дії. Поліцейські з'ясовують всі обставини, які призвели до обвалу, призначений ряд експертиз. Слідчі Броварського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ст. 271 (порушення вимог законодавства про охорону праці) Кримінального кодексу України.

У свою чергу, мер Броварів Ігор Сапожко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook повідомив, що до понеділка 1 жовтня школа не працюватиме.

«Розумію, що у вас багато питань щодо того, чому так сталося. У мене теж є питання до відповідних структур, думаю, найближчим часом почуємо відповіді. На даний момент, ситуація під контролем», - написав він.

Раніше в Житомирській області обвалилася стіна гуртожитку.

Також нагадаємо, в Закарпатській області обвалився житловий будинок, є постраждалий.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: