В Афганістані через вибух загинули вісім дітей

Читать на русском
Раніше на місцевість, де стався вибух, напали представники терористичного угруповання Талібан. У поліції вважають, що саме вони заклали вибуховий пристрій.

У провінції Фар’яб на північному заході Афганістану внаслідок вибуху загинули вісім дітей, ще шість постраждали.

Як повідомляє Хinhua з посиланням на поліцію регіону, трагедія трапилася через вибух міни. Загиблим дітям було від шести до 12 років.

Разом із тим, як повідомляє видання TOLO News із посиланням на представника поліції району Шерентагаб, минулого тижня на цю місцевість напали представники терористичного угруповання Талібан. У поліції вважають, що саме вони заклали вибуховий пристрій.

У свою чергу Талібан поки не прокоментував подію.

Число загиблих внаслідок теракту під час акції протесту на сході Афганістану зросло до 68 людей, не менш як 165 зазнали поранень.

Нагадаємо, 11 вересня, повідомлялося про 32 загиблих і 128 постраждалих унаслідок атаки. Жодне з радикальних угруповань досі не взяло на себе відповідальність за вибух.

Раніше в Афганістані терорист-смертник підірвався під час протестів. Загинули щонайменше 25 людей.

Також повідомлялося, що семеро людей загинули й понад 20 отримали поранення внаслідок теракту в Кабулі.

Жертвами двох вибухів стали понад 20 людей, у тому числі кореспондент телеканалу Tolo News Самім Фарамарз та оператор цього телеканалу Рамез Ахмаді, більш ніж 70 осіб отримали поранення.

Раніше в Кабулі стався вибух у навчальному закладі Mawoud Academy на заході афганської столиці, коли студенти перебували в аудиторіях. Під час теракту загинули 34 людини, 56 отримали поранення.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: