Карта ООС: ситуація на сході України на 22 вересня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 22 вересня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Ситуація на сході країни станом на 22 вересня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Обстріли

Минулої доби бойовики 18 разів порушили режим тиші - 3 українських військових отримали поранення. Від початку поточної доби окупанти 4 рази відкривали вогонь - втрат серед військовослужбовців ОС немає.

За даними розвідки, 1 бойовика знищено та 5 поранено.

Від початку поточної доби противник 4 рази з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї обстріляв позиції Об'єднаних сил поблизу населених пунктів Кримське, Новотошківське, Павлопіль та Водяне.

Напрямки

Протягом минулої доби ворог здійснював обстріли наших позицій в районах населених пунктів Кримське, Троїцьке, Луганське, Авдіївка, Мар'їнка, Чермалик, Павлопіль, Гнутове, Водяне та Широкине.

Бойовики вели вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Мінометних обстрілів зазнали наші опорні пункти на Маріупольському напрямку. Вчора увечері з мінометів калібру 82 мм ворог обстрілював позиції Об'єднаних сил поблизу населеного пункту Водяне.

Опорний пункт наших військ біля Широкиного противник також обстріляв з міномету 120-го калібру. А позиції в районі Гнутового потрапили під вогневий наліт одразу обох мінометних калібрі.

Крім того, позиції ОС поблизу Водяного та Широкиного були обстріляні з озброєння БМП.

Також у Водяному вони потрапили під вогонь протитанкового ракетного комплексу, а у Широкиному окупанти застосували зенітну установку ЗУ-23-2.

Внаслідок обстрілів троє військовослужбовців Об'єднаних сил отримали легкі поранення.

Під Кримським окупанти застосували станкові, автоматичні, ручні та підствольні гранатомети. Втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: