В аеропорту «Бориспіль» впровадять онлайн-спостереження за багажем

Читать на русском
У новому багажному відділенні аеропорту Бориспіль пасажири зможуть спостерігати за багажем за допомогою онлайн-трансляції.

У новому багажному відділенні аеропорту Бориспіль пасажири зможуть спостерігати за багажем за допомогою онлайн-трансляції.

Як пише «Слово і Діло», про це розповів генеральний директор аеропорту Бориспіль Павло Рябікін в інтерв'ю виданню Вести.

«У новому багажному відділенні, яке скоро здається, ми взагалі плануємо встановити пряму трансляцію для пасажирів, які очікують багаж. Багаж будуть вивантажувати на стрічку, і кожен зможе бачити, як поводяться з його речами», - сказав Рябікін.

Крім того, гендиректор зазначив, що у листопаді презентують багажне відділення разом з відкриттям трансферного зони, можливо, і з паркінгом. Тестову експлуатацію почнуть вже зараз.

Нагадаємо, у серпні 2017 року аеропорт Бориспіль заявляв, що побудує окрему зону для видачі багажу пасажирам внутрішніх рейсів.

Раніше повідомлялося, що в міжнародному аеропорту Бориспіль ухвалили рішення про розконсервацію терміналу F з квітня 2019 року. В аеровокзальний комплекс планується перевести рейси лоукостів.

Також відомо, що до 1 грудня буде налагоджено сполучення від Київ-Пасажирський до аеропорту Бориспіль.

Нагадаємо, «Бориспіль» очолив рейтинг великих аеропортів Європи.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: