На кордоні Ізраїлю і сектора Газа спалахнули протести, є поранені

Читать на русском
Масові протести палестинців уздовж ізраїльського кордону тривають з кінці березня. З початку демонстрацій загинули 174 палестинців.

Під час зіткнень на кордоні Ізраїлю із сектором Газа ізраїльські солдати застрелили підлітка.

Масові протести палестинців уздовж ізраїльського кордону тривають з кінці березня. З початку демонстрацій загинули 174 палестинців.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє AFP з посиланням на палестинське міністерство охорони здоров'я.

«Білал Хафаджа, 17 років, був застрелений під час зіткнень на схід від Рафаха в південній частині сектора Газа», - йдеться в повідомленні.

Кілька тисяч палестинських демонстрантів підійшли до кордону з Ізраїлем в п'ятницю ввечері. Щонайменше 94 людини отримали поранення внаслідок вогню з ізраїльської сторони, 37 були госпіталізовані.

Зазначимо, що масові протести палестинців уздовж ізраїльського кордону почалися ще 30 березня і проходять щоп'ятниці. З початку демонстрацій загинуло 174 палестинців.

У серпні під час зіткнень загинули двоє палестинців і ще близько 270 осіб отримали поранення.

Представник палестинського міністерства у цивільних справах Мухаммед аль-Макадма заявив, що Ізраїль закрив єдиний контрольно-пропускний пункт на своєму кордоні з сектором Газа.

Як повідомлялося, у вівторок, 4 вересня, ізраїльські ВПС атакували військові об'єкти в Сирії, кілька ракет були збиті засобами протиповітряної оборони.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: