Карта ООС: ситуація на сході України на 31 серпня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 31 серпня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Обстріли:

Протягом минулої доби в районі відсічі та стримування збройної агресії Росії на території Донецької та Луганської областей підрозділи Об’єднаних сил продовжували фіксувати порушення режиму тиші з боку російсько-окупаційних військ.

Обстріли оборонних позицій захисників України окупанти здійснювали з гранатометів різних типів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Загалом протягом минулої доби, 30 серпня, підрозділи Об’єднаних сил зафіксували з боку російсько-окупаційних військ 12 прицільних обстрілів. Важке озброєння ворог не застосовував. Наші захисники у повній мірі дотримувалися режиму тиші.

Протягом минулої доби бойових втрат серед Українських військовослужбовців немає.

Напрямки:

Луганський напрямок

Непоодинокі збройні ворожі провокації зафіксовано тут – поблизу н.п. Луганське, Кримське, Новотошківське та Шуми, на Донецькому напрямку – в районі н.п. Павлопіль, Лебединське, Піски. А поблизу Водяного російсько-окупаційні війська застосовували гранатомети та інше піхотне озброєння в бік Українських захисників пізно ввечері протягом трьох годин.

Ситуація на лінії фронту станом на сьогодні, 31 серпня

З початку цієї доби зафіксовано 3 обстріли з боку російсько-окупаційних військ на Донецькому напрямку.

Вночі ворог прицільно застосовував гранатомети та інше піхотне озброєння в бік наших захисників Гнутового, зранку з гранатометів вів обстріл наших військових поблизу Старогнатівки, та з підствольних гранатометів й стрілецької зброї окупанти вели вогонь в районі Водяного.

Від початку поточної доби втрат внаслідок бойових дій серед Українських військовослужбовців немає.

Обстановка в районі відсічі та стримування збройної агресії Росії на території Донецької та Луганської областей залишається контрольованою підрозділами Об’єднаних сил.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: