На автодорозі Львів-Ужгород автомобіль злетів із мосту в річку

Читать на русском
У Львівській області в результаті падіння з моста легкового автомобіля травмовано три людини, серед яких п'ятирічний хлопчик.

У Львівській області в результаті падіння з моста легкового автомобіля травмовано три людини, серед яких п'ятирічний хлопчик.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє регіональне управління Нацполіції в неділю, 26 серпня.

Інцидент стався на автодорозі Львів-Самбір-Ужгород в селі Стрілки.

Встановлено, що місцевий житель на Skoda Octavia не впорався з керуванням і з'їхав з моста в річку, в результаті чого машина перекинулася.

«Чоловік отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до лікарні з діагнозом: травма тіла, закрита черепно-мозкова травма, переломи стегна і гомілки. Також у медичний заклад з травмами доставлені двоє його пасажирів - 33-річна жінка та 5-річний хлопчик, односельці водія», - розповіли в поліції.

За цим фактом порушили кримінальну справу за статтею про порушення правил безпеки дорожнього руху (ч.1 ст. 286 КК України).

Раніше повідомлялося, що в Рівненській області розбилися на мотоциклі три підлітки - двоє з них загинули, а третій потрапив у реанімацію.

А напередодні в Болгарії потрапив у ДТП туристичний автобус. Загинули 16 осіб, ще п'ять перебувають у лікарнях у вкрай важкому стані.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: