До Авдіївки почали подавати газ

Читать на русском
Фактично роботи з підключення розпочалися в суботу, 18 серпня. За цей час газ отримав 21 абонент у приватному секторі Авдіївки й 30 – у селищі Нетайловому.

Газ почав надходити до міста Авдіївки через більш ніж рік після пошкодження сепаратистами газопроводу.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомив голова Донецької військово-цивільної адміністрації Олександр Куць у понеділок, 20 серпня.

Зубко обіцяє до кінця 2017 року забезпечити Авдіївку газомСказано 16 грудня 2017 р.Статус обіцянки: Не виконано

«Авдіївка отримала газ. Зараз тривають роботи з перевірки систем газопостачання та підключення абонентів у багатоповерхівках ... Зусилля газівників зосереджені на Авдіївці, завтра обіцяють розпочати роботи в одному-двох селищах Ясинуватського району», – написав він на своїй сторінці в Facebook.

За словами Куця, фактично, роботи з підключення почалися в суботу, 18 серпня. За цей час газ отримав 21 абонент у приватному секторі Авдіївки й 30 – у селищі Нетайловому.

При цьому чиновник із посиланням на працівників облгазів вказав, що роботи ускладнюють люди, які не хочуть допускати газівників до своїх будинків. Він просить жителів стежити за оголошеннями в своїх населених пунктах, забезпечувати доступ працівникам облгазів до газового обладнання – всі вони в уніформі, при собі мають відповідні посвідчення.

Нагадаємо, в червні 2017 року поблизу Авдіївки внаслідок ворожих обстрілів був пошкоджений газопровід. Близько 22 тисяч жителів залишилися без газопостачання. Також без газу залишилися сім селищ Ясинуватського району.

Раніше в Авдіївці відновили подачу води.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: