Ізраїль атакував понад 100 об'єктів ХАМАС у відповідь на запуски ракет

Читать на русском
Армія Ізраїлю атакувала позиції радикалів від міста Рафах на півдні до Джабалії на півночі. За останніми даними, в лікарні потрапили четверо поранених палестинців.

Ізраїльська авіація 8 серпня атакувала понад 100 військових цілей в секторі Газа у відповідь на ракетний обстріл території єврейської держави палестинськими бойовиками.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомила прес-служба армії Ізраїлю.

Ізраїль завдав авіаударів по об'єктах ХАМАСАвіація Ізраїлю завдала ударів по підземній терористичній інфраструктури та двох військово-морським цілях руху ХАМАС.

«Удари проводилися в десяти військових таборах ХАМАС на території всього сектора Газа, були атаковані виробничі, тренувальні і збройові потужності ХАМАС», - наводить агентство ТАСС текст повідомлення.

Військові заявили про знищення штабу ХАМАС в Джебалії, військових морських тунелів, тренувальних таборів, складів зі зброєю та інших об'єктів.

У ніч на четвер, як стверджує армія Ізраїлю, в бік єврейської держави було випущено близько 150 ракет, 25 з яких були перехоплені системою ППО «Залізний купол». Велика частина снарядів впала в пустелі.

Вночі повідомлялося про 70 пусків і 11 перехоплених ракетах.

8 серпня з боку сектора Гази обстріляли єврейське місто Сдерот, поранено двох людей.

У відповідь ізраїльська армія атакувала об'єкти палестинських бойовиків.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: