Землетрус в Індонезії: кількість жертв продовжує зростати

Читать на русском
За даними індонезійського метеорологічного, кліматологічного та геофізичного агентства, після землетрусу було понад 120 повторних підземних поштовхів.

У результаті потужного землетрусу на індонезійському острові Ломбок загинула щонайменше 91 людина.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на місцеву владу.

За даними індонезійського метеорологічного, кліматологічного та геофізичного агентства, після землетрусу було понад 120 повторних підземних поштовхів.

Військові заявили, що відправили на острів корабель із допомогою.

За даними індонезійського метеорологічного, кліматологічного та геофізичного агентства, після землетрусу було понад 120 повторних підземних поштовхів. Землетрус був настільки потужним, що його відчували на сусідньому острові Балі, де, за даними рятувальників, загинули дві людини.

Раніше повідомлялося про 82 загиблих у результаті землетрусу. Епіцентр землетрусу знаходився в 18 кілометрах на північний схід від району Ломбок на глибині 15 кілометрів.

Геологічна служба США попередила про можливість цунамі, але потім скасувала попередження. Місцеве управління з ліквідації наслідків стихійних лих попередило жителів острова триматися подалі від прибережних районів і берегів річок.

Нагадаємо, в результаті землетрусу в Ірані постраждали 287 осіб. Амбулаторну допомогу отримали вісім осіб, ще п'ятеро були госпіталізовані.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: