Карта ООС: ситуація на сході України на 25 липня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 06:00 25 липня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Луганський напрямок

Протягом 24 липня тут зафіксовано 14 обстрілів з боку російсько-окупаційних військ.

Ворог вів обстріли Українських оборонців, застосовуючи гранатомети різних типів та стрілецьку зброю. Порушення режиму тиші з боку окупантів зафіксовано поблизу н.п. Південне, Новгородське, Залізне, Луганське, тричі — в районі н.п. Золоте. П’ять разів ворог застосовував зброю по захисниках Кримського. Також тут та в районі Луганського окупанти застосовували озброєння БМП.

Донецький напрямок

Протягом минулої доби підрозділи Об’єднаних сил 19 разів потрапляли під ворожі прицільні обстріли.

Близько 01:00 російсько-окупаційні війська випустили близько 10 мін калібру 120 мм та вели обстріл протитанковими керованими ракетами по наших захисниках Водяного.

Також вчора, після довгої перерви, ворог застосував по підрозділам Об’єднаних сил артилерію калібру 122 мм.

Близько 22:30, з боку окупованого Докучаєвська зафіксовано декілька артилерійських пострілів по Українським захисникам Новотроїцького.

У цей же час, протягом години, на приморській ділянці нашої оборони, ворог здійснив 4 постріли з артилерії калібру 122 мм, та випустив близько 20 мін з мінометів калібрів 120 та 82 мм по оборонцям Лебединського. Обстріл вівся з боку окупованого села Азов.

Окрім цього, непоодинокі тривалі обстріли з гранатометів різних типів та іншого піхотного озброєння російсько-окупаційні війська вели в бік захисників н.п. Авдіївка, Мар’їнка, Водяне, Павлопіль, Опитне, Талаківка, Лебединське, Широкине, Новотроїцьке та Піски.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: