Усик потрапив до топ-10 кращих боксерів світу

Читать на русском
Український боксер Олександр Усик піднявся на три позиції після бою з Муратом Гассієвим, де він виграв.

Абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (15-0, 11 КО) піднявся в рейтингу BoxRec після перемоги над Муратом Гассієвим (26-1, 19 КО).

Як пише «Слово і Діло», цінність рейтингу в тому, що він позбавлений людського фактора і місце в ньому вибирає комп'ютер після статистичного аналізу.

Порошенко про перемогу Усика: Гімн України в Москві — символ наближення перемогиПрезидент України Петро Порошенко привітав українського боксера Олександра Усика з перемогою.

Завдяки перемозі в Москві Усик додав собі в рейтинг 162 очки і піднявся з 10-го на 7-е місце, випередивши Мігеля Берчельта, Лео Санта Круса й Ентоні Джошуа.

Попереду Усика в рейтингу ще один українець - Василь Ломаченко, який перебуває на четвертому місці.

Нагадаємо, Усик виграв Світову боксерську суперсерію, перемігши у фіналі Гассієва і ставши абсолютним чемпіоном у важкій вазі.

Нагадаємо, після перемоги в рингу Усик кинув виклик Тоні Беллью, а на прес-конференції повторив бажання провести бій з британцем. Пізніше і сам Беллью відповів згодою провести поєдинок. Бій може пройти і в Україні - таке бажання висловив промоутер українця.

Також Калле Зауерланд заявив, що Усик - найкращий боксер світу незалежно від вагової категорії.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: