Активісти увірвалися до будівлі НАБУ й розкидали там торти

Читать на русском
Група активістів, які протестували біля будівлі НАБУ, увірвалися всередину й почали ламати меблі та кидатися тортами.

Група протестувальників увірвалася до будівлі Національного антикорупційного бюро в Києві.

Як пише «Слово і Діло», про це у вівторок, 17 липня, повідомила керівник управління зовнішніх комунікацій НАБУ Дарина Манжура, передає «РБК-Україна».

«Група так званих протестувальників, які вранці тут перебували, прорвалася всередину, пройшла через турнікет, тобто, по суті, вони порушили периметр незаконно. Всередині вони поламали меблі, накидали сміття, покидали торти Roshen, і все це відбувалося за мовчазної згоди поліції, яка була присутня, але вона їм не заважала цього робити, й уже потім, коли вони опинилися всередині й почали тут трощити меблі, за ними прийшли поліцейські й звідси забрали. Зараз їх усередині немає», – повідомила вона.

При цьому, як зазначила Манжура, протестувальники продовжують перебувати біля будівлі.

«Поліція спостерігає ... У нас двері заблоковані. Стоїть охорона. Поки ми не бачили, щоб затримали когось», – додала вона.

Перед цим під стінами НАБУ відбулася акція під назвою «Ситник у шоколаді».

Активісти принесли під будівлю сміттєвий контейнер і висловили недовіру директору НАБУ Артему Ситнику за змову та покриття корумпованих політиків і чиновників.

Раніше повідомлялося, що під будівлею Спеціалізованої антикорупційної прокуратури в Києві протестували представники Соцпартії та Центру протидії корупції. Під час акції лідерів Іллю Киву та Віталія Шабуніна облили зеленкою.

Бажаєте обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: