Західною Україною пронісся ураган

Читать на русском
У Львівській та Тернопільській областях негода валила дерева й зривала дахи з будинків, підтоплені вулиці.

У четвер, 12 липня, кількома західними областями пронісся ураган із сильними дощами.

Як повідомили в Департаменті цивільного захисту Львівської облдержадміністрації, в регіоні зафіксовані руйнування, повалені дерева та підтоплені вулиці, передає «Слово і Діло».

На Закарпатті підрахували збитки від негодиСтихійне лихо, яке накрило Закарпаття 12-13 червня, було визнане надзвичайною ситуацією природного характеру регіонального рівня.

«На Львівщині внаслідок вчорашньої негоди пошкоджені покрівлі кількох будинків у Дрогобицькому районі. Також через несприятливі погодні умови на автотрасу Львів-Самбір-Ужгород впали 14 дерев, які частково перешкоджали руху транспорту», – йдеться в повідомленні.

До ночі рятувальники розчистили дорогу від завалів.

Також злива підтопила вулиці Червонограда, які через забиту стічну каналізацію перетворилися на річки.

Як повідомляє ДСНС Тернопільської області, в місті Борщеві через ураган дороги перекрили три повалених дерева, із шести будинків зірвало дахи.

Також унаслідок негоди пошкоджена покрівля однієї приватної господарчої будівлі в селищі Більче-Золоте та покрівля чотирьох будівель у селищі Глибочок Борщівського району.

Площі ушкоджень встановлюються.

Відзначимо, ДСНС попередила про погіршення погоди з 13 липня. У низці областей очікуються сильні дощі з градом і шквалами. У західних регіонах можливий підйом води в річках.

Варто відзначити, що раніше в Укргідрометцентрі прогнозували до +41 градуса в липні.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: