Червоний Хрест відправив до ОРДО чергову гумдопомогу

Читать на русском
Міжнародний комітет Червоного Хреста відправив на непідконтрольну Києву територію Донбасу черговий гуманітарний вантаж вагою майже 299 тонн.

Міжнародний комітет Червоного Хреста відправив на непідконтрольну Києву територію Донбасу черговий гуманітарний вантаж вагою майже 299 тонн.

Про це йдеться в повідомленні Державної прикордонної служби України вранці в четвер, 12 липня, пише «Слово і Діло».

«Через КПВВ «Новотроїцьке» на тимчасово окуповану територію були відправлені 16 вантажівок із продуктовими наборами, матеріалами для теплиць і піском від Міжнародного комітету Червоного Хреста загальною вагою майже 299 тонн», – ідеться в повідомленні.

Загалом за минулу добу через КПВВ на Донбасі проїхали 42,2 тисячі осіб та 5,7 тисячі транспортних засобів.

Кудлаєнко не лобіював у Раді спрощення ввезення гуманітарки для зони бойових дій (доповнено)Нардеп Кудлаєнко не виконав обіцянку лобіювати в парламенті проект закону про спрощення ввезення гуманітарних вантажів для зони бойових дій.

Нагадаємо, тиждень тому Міжнародний комітет Червоного Хреста відправив на непідконтрольну Києву територію Донбасу 11 вантажних автомобілів із понад 100 тоннами гуманітарного вантажу.

Також нещодавно на Донбас прибула гуманітарна допомога з Білорусі – продукти харчування, комплекти меблів і холодильники.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: