У київському метро поліцейський кийком побив чоловіка

Читать на русском
У Києві на станції метро «Контрактова площа» поліцейський побив палицею невстановленого чоловіка.

У Києві на станції метро «Контрактова площа» поліцейський побив палицею невстановленого чоловіка.

Відео інциденту було оприлюднено пабліком Kyiv Live, пише «Слово і Діло».

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко має намір розпочати будівництво метро на Виноградар у 2018 роціСказано 8 лютого 2018 р.Статус обіцянки: Архів

Як повідомляють в підписі до відео, чоловік був побитий нібито за перетин жовтої лінії на пероні. На початку запису видно, як поліцейський, тримаючи чоловіка, котрий сидить на підлозі за одяг, намагається підняти його і відвести, кажучи «За мною». У відповідь на це чоловік намагається вдарити його по обличчю. Після цього поліцейський починає бити його палицею.

Одна з пасажирок спробувала втрутитися і зупинити поліцейського, закричавши «Що ви робите?». Після нерозбірливої відповіді поліцейського вона додала «Я не знаю, де ваші погони».

Після цього поліцейський продовжив спроби підняти і відвести чоловіка, який чинив опір і намагався штовхнути правоохоронця. У результаті поліцейський за допомогою співробітниці метрополітену просто потягли чоловіка по підлозі. За кадром дівчина, відповідаючи комусь, припустила, що чоловік щось вкрав.

Як повідомляє видання «Українська правда», в поліції Києва заявили, що поінформовані про інцидент, проте коментарі поки що дати не можуть.

«Ми поки не знаємо, що сталося. Зв'язалися з поліцією метрополітену, переглянемо відео, з'ясуємо і пізніше прокоментуємо», - повідомила співробітниця прес-служби поліції Києва Яна Неруш.

Як раніше повідомлялося, в столичному метро з'явиться новий диктор.

Також нагадаємо, на станції метро в Києві чоловік потрапив під потяг.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: