В Афганістані загинув військовослужбовець США

Читать на русском
Американський військовослужбовець загинув і ще двоє отримали поранення в результаті нападу 7 липня на півдні Афганістану.

Американський військовослужбовець загинув і ще двоє отримали поранення в результаті нападу 7 липня на півдні Афганістану.

«Поранені перебувають у стабільному стані і в цей час проходять лікування», - йдеться в заяві місії НАТО «Рішуча підтримка», повідомляє британське видання Daily Mail, пише «Слово і Діло».

В Афганістані ліквідували командира ІДІЛОдин із головних командирів ІДІЛ в Афганістані Карі Хекмат був убитий в північній провінції Джавзян в четвер вдень, 5 квітня.

У НАТО заявили, що розслідування події ведеться. При цьому в альянсі не розкрили особу вбитого і не уточнили, де стався напад.

Повідомляється, що на території Афганістану перебуває близько 14 тис. американських військовослужбовців, які становлять кістяк місії НАТО з підтримки та підготовки місцевих сил.

Президент Афганістану Ашраф Гані 30 червня оголосив про припинення перемир'я і початок військових дій проти бойовиків руху «Талібан». В той же день в результаті ударів ВПС Афганістану були ліквідовані як мінімум 12 членів угруповання.

Як відомо, НАТО збільшить число військових в Афганістані.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: