ГПУ скасувала заборону на будівництво Музею Революції Гідності

Читать на русском
Генеральна прокуратура скасувала тимчасову заборону на будівництво Музею Революції Гідності на вулиці Інститутській у Києві.

Генеральна прокуратура скасувала тимчасову заборону на будівництво Музею Революції Гідності на вулиці Інститутській у Києві.

Як повідомляє прес-служба відомства, будівництво музею тимчасово заборонили у зв’язку з необхідністю провести слідчі експерименти, пише «Слово і Діло».

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко пообіцяв, що за кілька років у Києві з'явиться музей Революції гідностіСказано 15 лютого 2018 р.Статус обіцянки: Архів

У ГПУ зазначили, що будівництво не перешкоджає проведенню слідчого експерименту у кримінальному провадженні, досудове розслідування у якому триває ще з 2013 року.

Постанова щодо скасування заборони на будівництво музею оскарженню не підлягає.

Нагадаємо, 4 липня департамент спецрозслідування Генпрокуратури видав припис про заборону будівництва музею та меморіалу Революції Гідності на Інститутській.

28 червня в Києві під час брифінгу переможці Міжнародного відкритого архітектурного конкурсу проектів на кращу пропозицію Національного меморіального комплексу Героїв Небесної Сотні - Музею Революції Гідності продемонстрували свій проект.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: