Трамп має намір знизити податки для бізнесу

Читать на русском
Американський лідер заявив про бажання знизити податки для бізнесу до 20 відсотків зі встановлених на сьогодні 21 відсотка. Це може статися восени.

Президент США Дональд Трамп заявив, що під час другого етапу податкової реформи податки для бізнесу можуть бути знижені з 21% до 20%.

Про це він сказав в інтерв'ю Fox Business Network, пише «Слово і Діло».

Трамп пропонував Макрону вивести Францію з ЄвросоюзуПрезидент США Дональд Трамп пропонував президенту Франції Еммануелю Макрону вивести Францію зі складу Євросоюзу.

«Ми перейдемо до другої фази. Можливо, ми зробимо це в жовтні, можливо, раніше. Одне з питань, яке ми розглядаємо, - зниження ставки з 21% до 20%», - розповів Трамп.

За словами американського президента, таким чином влада зможе запропонувати більш низькі податкові ставки для середнього класу.

Нагадаємо, в кінці 2017 року Палата представників Конгресу США затвердила наймасштабнішу за останні десятиліття реформу податкової системи. Одне з головних положень реформи - зниження корпоративного податку з 35% до 21%.

Документ передбачає зниження податкового тягаря і для пересічних громадян. Але якщо зниження податку на підприємців має безстроковий характер, то багато послаблень для населення закінчаться у 2025 році.

Раніше ЗМІ повідомили про бажання Трампа вивести США з СОТ.

Однак Мінфін США спростував чутки про вихід країни з СОТ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: