Синоптики повідомили, які регіони заллють дощі

Читать на русском
У більшості областей країни у вівторок буде сухо. Дощі очікуються в Житомирській, Вінницькій областях та Приазов'ї.

На заході країни у вівторок, 26 червня, очікуються дощі, які поширяться на Житомирську та Вінницьку області. Також невеликі дощі пройдуть в районі Приазов'я.

Як пише «Слово і Діло», про це на своїй сторінці в соцмережі повідомила синоптик Наталія Діденко.

До Дня Конституції призначили додаткові поїзди з КиєваДля зручних подорожей під час святкових вихідних з нагоди Дня Конституції України Укрзалізниця призначила 11 додаткових поїздів.

За її словами, в більшості областей у вівторок буде сухо. Температура повітря поступово підвищиться після похолодання до +24... +27. На сході і півдні очікується +25... +30 градусів. Але на заході - 19-24 градуси тепла, в Карпатах +11... +18 градусів.

У Києві 26 червня буде +25 і без опадів.

«А в четвер, 28 червня, багато дощів (до сильних злив) буде в Вінницькій області, в південних районах Хмельницької, Тернопільської областей, а також у Чернівецькій області. Середину тижня характеризує нестійка погода на заході, півночі, в центрі (крім Дніпра і районів) і в Одеській області - дощі, місцями сильні зливи, грози, град і шквали. Періодично, звичайно, але ймовірність висока. Схід і велика частина півдня, в основному, буде при сухій стабільній погоді», - повідомила Діденко.

Нагадаємо, дощову погоду синоптики обіцяють на вихідні в честь Дня Конституції України.

Раніше на гірськолижному курорті Драгобрат на Закарпатті дерева, кущі та землю покрило товстим шаром снігу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: